Sekretesspolicy


Vi är helt engagerade i att skydda din integritet. All information som ges till oss kommer endast att användas för att förbättra din shoppingupplevelse med den här webbplatsen. All personlig information som du skickar kommer att användas helt enkelt för att behandla dina beställningar och skyddas av vår säkra server. Vi skickar inte vidare dina personuppgifter till någon organisation.

Från tid till annan kan vi tillhandahålla statistisk information om försäljning, handelsmönster och navigeringsteknik till välrenommerade tredje parter. Detta kommer helt enkelt att innehålla data som samlats om dig och andra användare för att bilda aggregerade resultat. Det kommer inte innehålla någon direkt personlig information som identifierar dig som vår kund.

Eventuella ändringar i vår policy för insamling av information kommer att publiceras på denna sida. Genom att använda webbplatsen samtycker du till insamling av information. Du är garanterad att vi kommer att ge dig absolut integritet för privatliv.

säkerhet

På grund av ökande internetbedrägerier genom stulna eller ogiltiga kreditkortsnummer har vi funnit det nödvändigt att genomföra strängare säkerhetsåtgärder i syfte att minska risken för missbruk av kreditkort. Detta kommer att hjälpa till att skydda oss själva och dig, vår kund, mot all brottslig verksamhet. Vissa användare av vår webbplats kan bli ombedda för kreditkort verifiering. Du kommer att kontaktas via e-post om vi behöver denna information från dig. Vi vill se till att alla våra kunder kan handla med fullständigt förtroende online. Vi har vidtagit alla möjliga åtgärder för att ge kunderna absolut säkerhet i sina kontakter med oss.

Vi har skapat en säker transaktionsmiljö för handel på Internet. Vårt e-handelssystem använder Secure Sockets Layer-teknologi SSL för att säkerställa att din shoppingupplevelse är säker, säker och säker hela tiden. SSL låser all information som skickats från dig till oss i ett krypterat kuvert. Detta gör det nästan omöjligt att avlyssas av en obehörig part, så länge som din webbläsare och det lokala nätverket stöder användningen av krypterade dataöverföringar. SSL är det system som används av alla välrenommerade e-handelswebbplatser. Vid obehörig användning av ditt kreditkort måste du meddela din kreditkortsleverantör i enlighet med sina rapporteringsregler och rutiner.

Prissättning / Valuta / Fakturering

Alla priser utesluter eventuella lokala skatter, avgifter eller avgifter och därmed kan de debiteras på varor av lokala myndigheter vid leverans utanför USA.

Alla priser på hemsidan är standard för Pound. Valutaomräkningsmängderna som visas på den här webbplatsen är endast avsedda för information och är ungefärliga belopp i vald valuta. Ditt kreditkort debiteras i Pound för det belopp som visas med £ som valutan och de omräknade belopp som visas här är inte nödvändigtvis de exakta beloppen som kommer att visas på ditt kreditkortsutlåtande, eftersom internationella valutakurser är benägna att förändras utöver vår kontroll.

Alla kreditkortsavgifter görs automatiskt när man skickar en beställning. Vi använder, som stora webbplatser gör, ett säkert och kodat faktureringssystem som heter SSL. Det innebär att vi inte vid något tillfälle håller några kreditkortsuppgifter på vårt system av uppenbara säkerhetsskäl. Resultatet av att använda den här säkra metoden är att du samtidigt anger dina kreditkortsuppgifter och klickar på beställningsknappen, du debiteras automatiskt, och det här är första och sista gången vi använder dina kreditkortsuppgifter.

Kuponger

Kuponger kan inte användas i samband med något annat erbjudande (t.ex. Boxningsdag, nyårsförsäljning) och kan inte lösas in mot kontanter.

Webbplatsinformation

Informationen på denna webbplats har sammanställts för din bekvämlighet. Vi tror att all information på denna webbplats ska vara så exakt som vi vet.